Savjetovanje

nudimo usluge savjetovanja

Kako bi olakšali borbu sa zdravstvenim tegobama, u našoj ponudi možete pronaći i usluge osobnog fitoterapijskog savjetovanja. Ovaj oblik savjetovanja omišljen je kako bi Vam pomogao u borbi sa zdravstvenim tegobama te Vam iste i olakšao, a sva pomoć dolazi prirodnim putem uz pomoć gotovih fitoterapijskih pripravaka. U fitoterapijskom savjetovanju nudimo Vam pomoć kroz ljekovita svojstva eteričnih i biljnih ulja, hidrolata te kroz biljne iscrpine i pripravke, poput čajeva i tinktura, čiji povoljni učinci djeluju na cjelokupni organizam. Ukoliko želite uravnotežiti, smiriti i pomladiti duh i tijelo kroz individualni pristup i osobno savjetovanje, kontaktirajte nas!

O nama

Upoznajte Davora Medarića, fitoterapeut i aromaterapeut

Davor Medarić je fitoterapeut i aromaterapeut koji pruža poduku u područjima fitoterapije i aromaterapije kroz radionice i seminare te individualno savjetovanje. Svakom klijentu pristupa individualno te koristi holistički pristup liječenju. Kako bi svoja znanja proširio i povezao, dodatno se educirao te je certificirani maser (sportska, medicinska, anticelulitna, raindrop-vitaflex masaža te masaža vrućim kamenjem) te posjeduje i certifikate za provođenje autogenog treninga i progresivne mišićne relaksacije. Uz navedeno, također je i wellness terapeut, life coach zdravlja i prehrane, te je NLP master praktičar. Dugi niz godina aktivno proučava aromaterapiju, utjecaj eteričnih ulja na tijelo i um te proizvodnju i upotrebu prirodnih proizvoda za njegu kože lica i tijela, kao i proizvoda za čišćenje. Ako želite isprobati biljnu terapiju i liječenje prirodnim preparatima, Davor će Vam svojim stručnim vođenjem i smjernicama pomoći pronaći tretman adekvatan upravo za Vas te Vam biti stalna podrška naputu ozdravljenja! Ako se želite bliže upoznati s fitoterapijom i aromaterapijom ili pak procijeniti je li to pristup za Vas, pozivamo Vas da se uključite u naše radionice i edukacije.

Pristup klijentu

Svakom klijentu pristupa se individualno, profesionalno i holistički. Takvim pristupom u obzir se uzimaju klijentove potrebe, kako one biološke, tako i one psihološke, te sam klijent postaje aktivni sudionik u procesu liječenja. Ovakav pristup pokazao je također i pozitivne utjecaje na sprječavanje pojave starih, ali i novih tegoba.

Naš cilj

Individualnim pristupom svakom klijentu žele se stvoriti temelji u području fitoterapije i aromaterapije. Klijenti će također, kroz radionice na kojima sami izrađuju jednostavne pripravke, dobiti uvid u mnogobrojne osobne dobrobiti koje ove grane komplementarne medicine pružaju.

Kontaktirajte nas!

Obratite nam se s povjerenjem! Vaše osobne podatke koristit ćemo isključivo u svrhu ostvarivanja komunikacije s Vama.

Email Adresa

info@theriaca.hr

Kontakt broj

095 919 3469

LOKACIJA

Vinogradske Stube 9
Zagreb, 10000