Radionice

Po Vašoj želji i u vašem domu

N

Uvod u aromaterapiju

Povijest i kemija eteričnih ulja, oleoterapija, hidrolati, biljna ulja.

N

Celulit

Što je celulit, kako nastaje i kako ga ublažiti prirodnom kozmetikom i prehranom.U praktičnom dijelu izrada pripravaka za ublažavanje celulita (kreme, gelovi, šamponi…).

N

Aromaterapija za ublažavanje alergija

Saznajte koja nam ulja pomažu kod alergijskih tegoba, te kako pripremiti tijelo za sezonu alergija. Na praktičnom dijelu ćemo izraditi kremu koja “lovi” pelud, umirujuće kreme i tonik za ublažavanje crvenila.

N

Ayurvedska kozmetika

Što je Ayurveda i kako nam ona može pomoći kod ublažavanja raznih tegoba. Izrada svakodnevnih Ayurvedskih kozmetičkih pripravaka (kreme, uljne mješavine, paste, kruti šamponi, šamponi u prahu).

N

Macerati

Što su macerati, priprava, prednosti i upotreba.

N

Repelenti

Eterična ulja kao repelenti.

N

Prirodna kozmetika za svaki dan

Početnička radionica na kojoj se upoznajemo sa pojmom prirodne kozmetike i sirovinama za izradu iste. Na praktičnom dijelu izrada pripravaka (serum za lice, maska za lice, piling za tijelo, sredstvo za uklanjanje šminke, tonik, losion, melem, balzam za usne, dnevna krema).

N

Zaštita od sunca s prirodnom kozmetikom

Dobre i loše strane sunca, izrada pripravaka (krema za lice, serum za nakon sunčanja, mlijeko za tijelo za nakon sunčanja, gel za nakon sunčanja, balzam za tamnjenje, ulje za tamnjenje).

N

Aromaterapija i fitoterapija kod kožnih oboljenja

Izrada pripravaka za ublažavanje simptoma raznih kožnih oboljenja (atopijski dermatitis, psorijaza, rozacea, seborojični dermatitis).

N

Sapuni

Povijest sapuna, što je to lužina, koje masti koristimo i još puno korisnih informacija. Na praktičnom dijelu izrađujemo sapun hladnim postupkom.

N

Eterična ulja

Naučiti ćete koja se  eterična ulja  koriste u  kulinarstvu i njihove omjere.

N

Svakodnevni prirodni proizvodi za osobnu higijenu

Higijena obuhvaća praktične postupke koji osiguravaju dobro zdravlje i čistoću, a mi ćemo te postupke pospješiti uz pomoć prirodne kozmetike. Izrada pripravaka (dezodorans, tekući šampon, regenerator za kosu, kruti šampon, gel za tuširanje, pasta za zube, maska za kosu).

N

Anti age kozmetika

Upoznavanje sa raznim biljnim ekstraktima koji se koriste u Anti age kozmetici, te izrada pripravaka poput kreme, tonika, gelova za područje oko očiju…

N

Uljni serumi

Naučite sami izraditi svoj serum uz pomoć raznih biljnih ulja, hidroglikolnih ekstrakata, gelova i hidrolata. Naučite kada koristiti uljne serume, a kada vodene. Puno teorije za sve nadobudne.

N

Fitoterapija

Na ovoj se radionici upoznajemo sa  fitoterapijom. Što je ona i kako nam može pomoći da ublažimo i riješimo određene bolesti i tegobe. Na praktičnom dijelu radimo biljne balzame i čajne mješavine.

N

Prirodni proizvodi za čišćenje

Izrada pripravaka (prašak za pranje rublja, tekućina za pranje rublja, omekšivač, gel protiv kamenca).

Kontaktirajte nas!

Obratite nam se s povjerenjem! Vaše osobne podatke koristit ćemo isključivo u svrhu ostvarivanja komunikacije s Vama.

Email Adresa

info@theriaca.hr

Kontakt broj

095 919 3469

LOKACIJA

Vinogradske Stube 9
Zagreb, 10000